Предимства на качествените метални врати

Поради многото си предимства, добрите метални врати и решетки са признати като интелигентен избор за нови, така и за подмяна на стари врати в домовете. В действителност, според Premdor, един от най-големите производители на метални врати на Северна Америка, приблизително 70% от жилищни входни врати са метални врати. Качествените метални врати и решетки са страхотни за външна употреба, защото те се противопоставят на много от проблемите, които могат да възникнат с дървени врати, като свиване, отпускане, усукване и гниене. Изолираните метални врати може да предложат на собствениците на жилища:

  • Безопасност и сигурност – до 10 пъти по-голяма защита, отколкото дървената врата срещу нарушители на дома. Също така, понеже стоманата е огнеупорна, добрите метални врати могат да бъдат защита срещу разпространението на огъня.
  • Енергийна ефективност – до четири пъти по-ефективни от дървените врати. Това е така, защото свойства на материала, съчетани с високотехнологични системи за изолация, позволяват за минимална инфилтрация на въздух и загуба на енергия между вътрешността на металната врата и външните повърхности.
  • Дългосрочна здравина – много производители на стоманени врати използват с полиуретанова изолация, която се свързва химически с външната обвивка на металната врата. Това значително повишава твърдостта на вратата и надеждност. Освен това, те са практически без поддръжка, и се ползват със същите естетически качества като дърво врати.

Вашият коментар