Български Интериорни Врати – гр. София

Интериорни Врати София

Производство на Български Интериорни Врати София с 25 години опит!

Фирма КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД изработва и предлага Български интериорни врати в град София, България.
Фирмата предлага качествени интериорни врати за жилищни сгради, за апартаменти, за складове и за промишлеността.
Цени за нашите интериорни врати можете да намерите тук.

Интериорните ни врати могат да бъдат произведени от висококачествен ХДФ, от МДФ с ламинатно покритие, и от закалено стъкло и дървена каса.
Ние предлагаме Ламинатни Интериорни Врати, Боядисани и Крафт Мастер Интериорни Врати, Фурнировани Интериорни Врати и Обковани Интериорни Врати.
Можете да получите повече информация за нашите продукти на посочените телефони тук. Също така можете да разгледате продуктите ни в нашите магазини в град София.

Фирма КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД  вече има над 25 години опит. Тя е създадена през 1993 год в град София. При нас ще намерите висококачествени и разнообразни интериорни врати на наистина изгодни ниски цени, цени достъпни за всеки потребител.

Ние предлагаме интериорни врати за хотели, апартаменти, къщи и офиси изработени по поръчка. Ние изработваме вратите по размер взет от наш екип на място (от вашия дом, офис, хотел и т.н.). Посоката на отваряне на вратите се избира от вас. Интериорните врати могат да се поръчат за всяка дестинация, не само за град София.

Интериорни Врати София – използваме специална технология за изработка, чрез която постигаме стил и високо качество.

Интериорните ни врати притежават и заключващи системи, в случай че клиента желае дадена врата да се заключва. Касите на всяка от вратите се състои от здрава конструкция и има допълнително прибавена мебелна каса.

Видове Български Интериорни Врати от гр. София:

  • Ламинатни Интериорни Врати– нашите ламинатни врати интериорни са произведени от МДФ с ламинатно покритие в над 10 цвята, което е имитация на различни дървесни декори. Цветовете максимално се доближават до естествената красота на дървото. Ламинатните врати интериорни са подходящи за хотели, офиси, административни сгради и жилища.
  • Боядисани и Крафт Мастер Интериорни Врати– предлаганите от нас врати интериорни са в различен стил и са подходящи и за класически и за модерен интериор. Тези врати са произведени от висококачествен МДФ и ХДФ. Поради различната форма на фрезовките може да се постигне голямо разнообразие. Висококачествените полиуретанови лакове на фирма „Milessi-Spa” гарантират повърхностно покритие с високи физико-механични качества. А изобилието на цветовете по RAL могат да задоволят всеки вкус.
  • Фурнировани Интериорни Врати– За тези, които желаят уюта на естествената дървесина, предлагаме богата гама от фурнировани врати интериорни. От класическата плътна табла, през различните видове остъкления до комбинацията от различни материали. Фурнирът е с хомогенна структура, а оцветяването може да задоволи и най-претенциозните вкусове. Освен това като опция предлагаме различни видове фрезовки и остъкления.
  • Обковани Интериорни Врати– ние предлагаме стъклени врати интериорни от закалено стъкло и дървена каса. В различни цветове, матирани и прозрачни. Бутикови интериорни врати проектирани и изработени специално за Вас. Съответстващи на размера на вашия отвор, независимо колко голям е той. Невероятно разнообразие от модели и палитра от цветове. Високо качество и цени, които ще Ви изненадат приятно.
  • Цени на Интериорни Врати

Нашите Български Интериорни Врати изработени по поръчка

Повече информация за производството на интериорни врати – гр. София

Избор на Цвят

Цвета на интериорните врати клиента избира когато се срещне с екипа ни за взимане на нужните размери. В повечето случаи клиентите ни избират цвят на вратите в тон с с интериора на помещението, в което са поставени. Всяка една от нашите врати ще придаде качество и стил на вашия дом, офис, хотел.

Време за производство и доставка

Трябва да знаете, че процеса по производството и доставката на вратите отнема няколко дни. Също така времето за поставянето на вратите може да изисква няколко часа. Ние имаме голям асортимент от модели на врати, които може да си изберете и закупуте от нашите магазини. Можете да си изберете не само интериорни врати, но и блиндирани метални врати. След като се срещнете с професионален консултант от нашата фирма  и обсъдите вашите желания с, ще разберете как ще ви доставим и монтираме нашите врати. Врати, които да отговарят точно на Вашите желания и потребности.

Високо Качество

Нашите интериорни врати са произведени според спецификациите на сградата, за която са поръчани. Взимат се предвид различни фактори за правилното и качествено монтиране на всяка интериорна врата.

Вземане на мерки и размери

Рамката на врати ни се изработва така, че да пасва идеално и да няма излишно пространство. Професионалните работници по монтирането на интериорните врати ще вземат специални мерки, за да подсигурят вратите. Те ще окачат вратите с перфектен баланс и идеално напасване спрямо околните повърхности.

Поискайте съвет от нашите специалисти

Консултантите ни по врати могат да обсъдят обстойно с Вас от какво точно имате нужда. Те могат много правилно да ви консултират каква врата точно да си поръчате.
Вие можете да обсъдите с тях коя ще бъде най-подходящата врата (най-подходящите врати), която да подхожда на вашия апартамент, офис, къща, хотел. Също така нашите специалисти могат да ви обяснат за особеностите на всяка една от нашите интериорни врати. Те ще ви обяснат и опциите по ценообразуването на интериорните врати. Стараем се да предлагаме най-ниските цени за интериорни врати. Все пак цените се определедят от избора на опции на вратите и нуждите на потребителя. Въпреки това при нас ще закупите висококачествени интериорни врати на по-ниски цени от конкурентите ни.