Блиндирани Врати

Блиндирани Врати

Производство на блиндирани входни врати с 25 години опит!

Най-добрите Блиндирани Врати са при нас!

Каракашев и Син ЕООД

По-голямата част от домакинствата в България имат нуждата от предприемане на подмяна на старите входни врати на апартаментите, с по-здравите и сигурни – Блиндирани Врати.

В близкото минало качествените блиндирани врати бяха на голяма цена и не всеки можеше да ги закупи. По времето на така нареченото планово строителство на панелни жилищни блокове и кооперации, за входни врати на апартаментите масово се монтираха врати изработени от два слепен пласта шперплат. Тези пластове бяха раздалечени един от друг с хартиена изолация. Тези врати не биха защитили достатъчно добре дома Ви. Тези врати с голяма лекота биха могли да бъдат разбити от крадци и вандали.

Вижте нашите ниски цени за блиндирани входни врати

Още за нашите блиндирани врати

Какви врати да НЕ си купувате

Трябва да се вземе предвид това, че талашитените врати лесно се поддават на атмосферните влияния. Те не биха издържали дълготрайно на влага и вятър. Тези врати не са подходящи за входни врати защото лесно поддават на насилствен натиск. Те не биха могли да топлоизолират достатъчно вашия дом.

Какви врати да си закупите

Затова решението е едно – изберете висококачествените блиндирани врати от Каракашев и Син ЕООД. Можете да ги използвате за ваши входни врати. Така всичките Ви проблеми относно изолация на топлината в жилището и здравината на вратата биха се решили лесно и достъпно за всеки.

Богата гама цветове, размери и ниски цени на нашите блиндирани врати

Фирма „Каракашев и Син” ЕООД предлага блиндирани врати от изключително голяма гама от размери, цветове и цени. Така всеки клиент може да получи желаната врата за своя дом. Ние сме производители на блиндирани врати и затова трябва да знаете, че монтирането на нашите блиндирани врати се извършва от специалистите ни. Специалистите ни ще дойдат лично до вашето жилище да вземат размери за желаната от Вас врата. Като цяло те са лесни за монтаж, подходящи са за всякакъв размер и тип отвори, и за тухлени и за бетонни стени.

Можете да закупите вратите ни на дребно и на едро (за корпоративни клиенти)

Нашите блиндирани врати са предпочитани както от клиентите на дребно, така също и от големите новопостроени кооперации из цяла България. По наши наблюдения все повече български домакинства, които използват старите дървени (дори и железни) врати, започват да се ориентират към по-доброто решение да си поставят блиндирани врати.

Блиндирани Входни Врати от най-високо качество

Трябва да знаете, че нашите блиндирани вратиметални вратирешеткивходни вративрати за мазета са от изключително добро качество. Добре е всеки един клиент да внимава каква врата си купува, защото българския пазар е пренаситен с некачествени блиндирани и метални входни врати. Предполагаме, че всеки от вас иска максимално да защити собственото си жилище и се вълнува от сигурността на близките си!

Сигурност за вашето жилище с нашите блиндирани входни врати

Важно за всеки е да защити себе си и близките си в своя дом. Ние предлагаме модерни и сигурни заключващи системи за нашите метални входни врати. Вратите ни са подсилени с различни системи за сигурност и непробиваемост, с различни заключващи механизми.

Издръжливост на атмосферни условия (атмосферни влияния)

Нашите блиндирани метални врати категорично издържат на всякакви атмосферни условия (атмосферни влияния). Те са устойчиви на корозия, лесни са за поддържане. При производството на металните врати използваме висококачествени материали.

Дизайн на вратите

Нашите блиндирани врати са конструирани от специалисти (дизайнери). Те работят по определени технологични и конструктивни модели. Отделя се внимание на вида и качеството на материалите, начина на конструиране, топлинното разширение на металите, спецификата на топлоизолация. Също така се стремим да подобрим продължителността на експлоатация.

Здравина на блиндираните ни врати

Нашите блиндирани врати са в пъти по-здрави от слабите талашитени и шперплатови врати. Конструкцията на нашите врати е така създадена, че пантите са трудно достъпни за външен достъп от престъпниците, които искат да влезнат във вашия дом. А отключването им наистина би спряло всеки крадец.

Пазнообразие от модели, цветове, характеристики и допълнителни аксесоари

В магазините на „Каракашев и Син” ЕООД разполагаме с огромно разнообразие от модели, цветове, характеристики и допълнителни аксесоари за блиндирани врати.

Врати за различни предпочитания и финансови възможности

Какви блиндирани врати ще изберете за вашето жилище зависи единствено и само от вашите предпочитания и финансови възможности.

През какви тестове преминават висикокачествените Блиндирани Входни Врати

Преди да достигнат до вас висококачествените блиндирани входни врати трябва да преминат редица тестове за здравина на кострукцията и т.н.

Тест на блиндираните врати за кражба с взлом

Т.е. в този тест инженерите, които са конструирали дадените блиндирани врати всячески се опитват да счупят и разбият произволно избрани блиндирани врати от една партида врати. Те използват различни инструменти, които би използвал един крадец, желаещ да разбие вратата. От този тест се определя към кой клас на издръжливост относно кражба спадат дадените модели блиндирани врати.

Тест на вратите за пожароустойчивост

Повечето блиндирани врати се тестват по различни начини. Целта е да се покажат слабите им места и да се измери температурата, на която могат да издържат. Един от тези начини е като блиндираните врати са изложени на пожар (огън). Колкото по-малко те могат да горят, толкова повече могат да запазят вашето жилище. Следователно те ще спаднат в по-висок клас пожароустойчивост.

Тест на вратите за шумоизолираност

Т.е. инсталират се блиндирани врати в специална стая, която е доказва шумоизолираността на вратите. Със пускането на специална озвучителна техника в тази стая се измерва шума, който идва отвън. Така се определя към кой клас спадат дадените блиндирани врати, които са поставени на този тест. По този начин може да се провери как определени блиндирани врати запазват шума, идващ отвън.

Тест на вратите за използваемост

Този тест може да покаже на приблизително колко отворяния могат да издържат дадените блиндирани врати.С помощта на специален вид оборудване се измерва до колко тестваните блиндирани врати са устойчиви на многократно отваряне и затваряне. Но трябва да се знае, че този тест не винаги може да даде прецизни стойности.

Като цяло това са основните тестове за сигурност и дълготрайност на качествените блиндирани врати. Съществуват и други тестове, но горните четири теста са основните.