Пощенски Кутии за Входове

Пощенски Кутии за Входове на Каракашев и Син ЕООД от наистина високо качество!

Производство на Пощенски Кутии за Входове с 25 години опит!

Пощенски Кутии за Входове на Каракашев и Син ЕООД от наистина високо качество!

Къде се монтират?

Ние предлагаме – Пощенски кутии за входове, които са предназначени за монтаж в блокове и жилищни сгради. като обикновено се разполагат на външната врата на входа на сградата. (По точно са предназначени за монтаж на входни врати ( блиндирани вратиметални врати,решетки ) на жилищни блокове и кооперации.)

Материали за изработка на кутиите

Изработени са от 1 мм стомана.

Цвят на кутиите

Можете да си изберете цвят по избор или обикновено цвета съвпада с цвета на входната врата. Кутиите ги боядисваме с прахова полиестерна боя – металик. Дебелината на покритието на нашите пощенски кутии за входове е: 80 микрона.

Начин на монтиране и брой пощенски кутии

Предлаганите варианти на пощенски кутии за входове позволяват монтиране на модули пощенски кутии за входове. Като броя е по желание на клиента. От лицевата страна на кутиите има процеп за пускане на пощенски и рекламни материали. Тези материали са защитени от взимане отвън чрез подвижно капаче.

Секретни ключалки

От вътрешната страна на кутиите има вратички за по-лесно събиране на пощенските и рекламните материали. На гърба са вратичките на кутиите има разположени секретни ключалки, до които имат достъп собствениците, чрез ключе.

Монтиране на стена

Същите пощенски кутии за входове се изработват и във вариант за монтаж на стена (не на самата входна врата). те също имат процеп за пускане на пощенски и рекламни материали. Но в този случай вратичките от лицевата страна на кутиите. Те също имат секретни ключалки за достъп от собствениците и се отварят чрез ключе.

По-долу можете да разгледате примерни снимки на изработени от нас пощенски кутии за входове.

Нашите Пощенски Кутии За Входове

Нашите Пощенски Кутии За Входове

Пощенски Кутии
Пощенски Кутии
Метални Пощенски Кутии за Входове
Пощенски Кутии за Входове