Български Врати за Мазета

Врата за мазе цена

Как изработваме нашите метални врати за мазета

Нашите метални врати за мазета, за тавани / тавански помещения, за складови и за сервизни помещения се изработват от стоманен лист ламарина с дебелина 1,5mm. Самата ламарина се сгъва на специална цифрова машина. След това се подсилва от вътрешната страна с допълнителни метални кутии. Те се заваряват за нея за да се постигне необходимата здравина. Касата се изработва от метален профил с размер 40/40 1,5mm или винкел с размер L40/40 4mm. Вида на касата се определя при взимане на размера и при съгласуване с клиента.

ЦЕНИ за нашите метални врати за мазета можете да намерите тук

Повече информация за нашите метални врати за мазета

Вземане на размер

Всяка врата се изработва по размер, взет от наш екип на място.

Как предпазваме вратите от ръждясване

Всички врати за мазета се монтират на грунд, който предпазва от ръждясване.

Монтаж на вратата на касова брава

Вратата може да се монтира с касова брава с 5 ключа. Когато вратата се използва от много хора пример врата към общите мазета и е нужно да се изработят повече на брои ключове за това е желателно да се монтира секретна брава с патрон дръжка/дръжка или топка/дръжка.

Какво влиза в цената?

В цената влиза взимане на размер, доставка и монтаж на металната врата с брава избрана от вас.

При необходимост можем да демонтираме вашата старата каса. Цена за демонтаж на стара каса вижте ТУК (Врати за Мазета Цени).

Фирмата не извършва довършителни ремонти, като измазване на стени, попълване на фуги получили се в следствие на демонтажа на старата каса както и изхвърляне на старата врата и каса.

Срок на изпълнение

Срока на изпълнение е 4 дни.

Начин на плащане

Ние не взимаме предварително капаро, а стойността се заплаща след монтажа.

Цени на вратите за мазета

Цени за нашите блиндирани вратиметални вратирешеткивходни вративрати за мазета са за рамките на град София, а за друго населено място цената се коригира спрямо транспортните разходи.

Цени можете да видите тук

Подмяна на вашите Врати за Мазета

Обикновено подмяната на вашите стари врати за мазета става поради редица причини, като следните: искате да си осигурите по-голяма сигурност за своите вещи, огниване на старата врата, разбиване на вратата ви с цел грабеж и т.н.

Каква е ползата от здрава и сигурна метална врата

Независимо от причината, по която собствениците на къщи подменят своите врати за мазета е добре да разберат ползвата от здрава и сигурна метална врата за тяхното помещение (мазе). Лесния начин да си изберете врата от голям асортимент с врати за мазета е като се свържете с фирма Каракашев и Син ЕООД.

Качествена и сигурна изработка на врати

Ние можем да Ви предложим врати за мазета направени от яка и качествена стомана стомана. Разбира се винаги може да предпочетете да поставите в своето мазе и някоя врата от другите наши видове: БЛИНДИРАНИ ВРАТИМЕТАЛНИ ВРАТИРЕШЕТКИВХОДНИ ВРАТИ

Начин на почистване на нашите врати

Нашите метални врати за мазета могат лесно да се почистват със стандартните домакински почистващи средства (препарати).

Класически тип метални врати за мазета

За собствениците, които предпочитат по-традиционните врати за мазета фирма Каракашев и Син ЕООД предлага много добри класически врати за мазета (блиндирани врати, метални врати, решетки).

Издръжливост на вратите ни на корозия и други атмосферни влияния

Нашите метални врати за мазета категорично издържат на атмосферни влияния, устойчиви са на корозия.

Сигурни и удобни ключалки и брави

Вратите ни са лесни за отваряне и затваряне с една ръка. Използваме предимно стандартни, но сигурни ключалки и брави, които доставят удобство, защита и идеално заключване.

Български Врати за Мазета Собствено Производство