Как да направим нашите входни врати по привлекателни

Чувство за добре дошъл
Цветята насеяни покрай пешеходната пътека към нашите входни врати осигуряват топъл прием. Красивите цветя в силни цветове близо до входни врати говорят за това, че те е грижа за твоя дом. Екстри като водни фонтани, рибарници, гукане на гълъби на мира, и ароматна растителност правят всички да се чувстват добре дошли.

Табелката с адреса
Изберете качествени материали за изобразяване на адреса на вашите входни врати. Ако използвате месингови номера те трябва да бъдат завити,в противен случай те ще се разхлабят след време. Позлатените номера, когато са сложени на стъклени входни врати изглеждат елегантно.

Приветстващи аксесоари
Саксийни растения, като например мека папрат ( предпазва от неприятни бодливи растения и тръни в близост до нашите входни врати ). Кошници за цветя с ярки жълти и бели цветя спомагат за по-лесно виждане през нощта. Двойка люлеещи се столове или двойна люлка на верандата служи като покана съседите, за да спрат и да поговорят. Изтривалката не само ви спомага за пазенето на пода чист, но също изглежда приветстваща.

Вашият коментар