Изграждането на голям хотел пред провал

Изграждане на нов хотел на брега на оживен участък от Охайо, скоро може да спре. Работата започна този месец, след като длъжностните лица издадоха разрешително през октомври, но също така те изискаха ревизиране на архитектурния план да се подава в срок от 30 дни, за да го приведе в съответствие с държавните строителни норми.

Действащият план за изграждане липсват няколко подробности, свързани с рампи за инвалидни колички и пожароустойчивост, заяви главният инжинер Хубер.

Sunrise Hospitality не успя да постигне необходимото преразглеждане на плана, каза Хубер, добавяйки, че той ще отмени разрешението за строеж, ако не получи липсващите строителни детайли от 10 декември.

Собственика на Sunrise Hospitality, заяви в сряда, че е изненадан от плана на Хубер за отнемане на разрешението.

„Не съм получил уведомително писмо, докато той ми изпрати имейл днес“, каза собственика. „Аз ще говоря с архитекта за да се разберем, но според мен това не е правилно.

Записите на Хубер показват, че архитекта е изпратил заверено писмо на 15-ти октомври, в което бяха описани подробно, необходимите корекции в плана.

„Хотелът ще разполага със закрит басейн, фитнес зала и зала за срещи. Той ще отвори през юли или август.“ каза собвтвеника.

Вашият коментар