Как да бъдем добри потребители при закупуване на входни врати

Трябват Ви качествени входни врати? Но как да постъпим правилно и да сме сигурни, че сме избрали правилните входни врати на точната цена? Тук ще се запознаем с няколко съвета, чрез които да изберем качествени входни врати на подходяща цена.

Стъпка 1 – Първо трябва да си зададем някои въпроси. Боядисани или шарени входни врати искаме? Искате ли дърво или фибростъкло? Как да измеря? Дали около вашите входни врати ще има странично осветление? Дали ще поставяте напречна греда над всяка от вашите входни врати? Дали всички ще пасне? Ако използвате дърво разберете какъв вид искате.Обикновено повечето дистрибутори имат достъп до бор или ела. Разбира се, има много изключения, някои дистрибутори имат някои ограничени дъб и махагон. По-екзотичните материали, т.е.. ясен, елша, орех, череша и т.н. са специална поръчка.
Ако никога не сте инсталирали входни врати, би било удачно да наемете някой с опит за да ви помогне. Ако се чувствате достатъчно сръчни и уверени в себе си тогава може да проведете проучване сами и да спестите пари. Парите които ще спестите ще бъдат полезни по-късно за да покриете някои допълнителни разходи. При дървените входни врати трябва да бъде обърнато внимание на подуването и изгниването на вратата са възможни проблеми.
Алтернативата е фибростъкло. Качествените входни врати от фибростъкло са по устойчиви на деформация , нуждаят от малко поддръжка и са по-енергийно ефективни от дървените.

Стъпка 2 – Грубия отвор по дефиниция е размера на пространството, с което ще работите. Имайте предвид, че, когато имате тухлена стена на къщата, в която ще бъде инсталирана дадена от вашите входни врати ще имате работа с фиксиран отвор. В такъв случай просто измерете разстоянието от тухла до тухла. Между другото, в строителната индустрия мерките на прозорци и врати са четат ширина към височина. Обикновено при по-новите къщи отвора е някъде от 36 „до 72“. Ако се наложи да се реже дадена входнa вратa по височина, знайте че това ще направи гаранцията невалидна.Това е факт, без значение какво говорят другите.Гаранцията е от производителя и дистрибутора може да я премахне по ваше изискване.Производителят не е задължен на това, което дистрибуторът за тяхното търговец на дребно.

Стъпка 3 – Сега, когато разбрахте, че няма да се справите сами би трябвало да сте решили да наемете професионалист. Ако вашият търговец на дървен материал, ви насочи към конкретен изпълнител, най-добре той да е добър професионалист. Когато избирате професионалист не се насочвайте към евтиното. Ако те са наистина евтини, те най-вероятно нямат никаква застраховка. Ако се случи някакъв проблем, това наистина ще буде проблем. Останете в средата на ценовите възможности, освен ако не искате да платите за най-добрите. Просто бъдете сигурни, той е най-добрият, а не просто с високи цени. Ако се чудите кой да наемете, проверете нашите входни врати и се уверете в тяхното високо качество.

Вашият коментар