Блиндирани Метални Врати и Решетки

МЕТАЛНИ Врати и Решетки, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ, ВХОДНИ ВРАТИ за апартаменти и за складове, ВРАТИ ЗА МАЗЕТА

МЕТАЛНИ Врати и Решетки

25 години опит в производството на МЕТАЛНИ Врати и Решетки!

Врати и Решетки

Блиндирани Метални Врати и Решетки от Каракашев и Син ЕООД

Фирма Каракашев и Син ЕООД е производител на МЕТАЛНИ Врати и Решетки, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ, ВХОДНИ ВРАТИ, за апартаменти, за складове, ВРАТИ ЗА МАЗЕТА и за промишлеността, РЕШЕТКИ и също така брава ( монтаж на брави ).

Цвят и покритие

Вратите могат да бъдат с покритие грунд, фолио, прахово боядисване или покрити с фурнир.

Богат опит в производството на метални врати и решетки

Фирма КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД е създадена през 1993 год. Фирмата има над 15 години опит зад гърба си за да и се доверите.

Изгодни цени на метални врати и решетки

При нас ще намерите качествени врати на доста изгодни цени – достъпни за всеки.

Всяка врата и решетка се изработва по желание на клиента

Изработка на метални врати ( блиндирани врати, решетки, входни врати ) за апартамент и офис. Нашите блиндирани врати, метални врати, решетки, входни врати, врати за мазета се изработват по размер взет от наш екип на място и по посока на отваряне избрана от вас.

За изработката на метални врати и решетки зползваме следните материали:

Метални Врати ( или т.н. блиндирани врати ) от Каракашев и Син EООД – изработват се от стоманена конструкция, която е допълнително подсилена в областта на пантите и бравата на вратите.

Цени на метални врати и решетки можете да намерите тук

Още за нашите МЕТАЛНИ Врати и Решетки

Всяка от вратите притежава силно надежна заключваща система, която спомага за повишаване на вашата сигурност. Касата на всяка врата се състои от метална носеща конструкция и допълнителна прибавена мебелна каса от естествен фурнир и первази. От двете страни на всяка метална врата се монтират глатки ( без релеф ) фурнировани плоскости. При желание от страна на всеки клиент се фрезоват като релефа се избира по каталог при взимане на размерите. Цвета на вратите се избира при взимане на нужните размери.

Врати и Решетки – Входни Врати – Пощенски Кутии За Входове – Блиндирани Врати

Нашите блиндирани врати ( метални врати ) са за всяка фирма, която обмисля подобряване на своята сигурност с висококачествени блиндирани врати. Вече трябва да сте сигурни в избора си дали да изберете нашите блиндирани врати (метални врати) или дървените врати, които не биха защитили достатъчно добре вашето имущество. В наши дни както всички знаем престъпността се е повишила в пъти повече от преди няколко години и затова нека сигурността на вашите ресурси да бъде подобрена възможно най-много с помощта на нашите блиндирани врати, метални врати, решетки, входни врати и врати за мазета. Всяка новопостроена сграда с апартаменти или офиси има нужда от блиндирани метални врати и би могла да защити добре жителите си с най-добрата възможна сигурност.

Нашите Блиндирани Врати

Най-добрите метални блиндирани врати в България с над 25 години опит!

ПОРЪЧАЙ СЕГА!