Въпроси

Често срещани въпроси за нашите Метални Врати, Блиндирани Врати, Входни Врати, Решетки и др.

1. От къде мога да закупя блиндирани врати ( метални врати )?

Блиндирани вратиметални врати ) можете да закупите от магазина ни на ул. „Цар Симеон №132“ ( вход откъм бул. Христо Ботев ) или от магазина ни ( който също е и офис, и цех ) в Младост 3, ул. „инж. Георги Белов“ 17, ет. 5 (последна спирка автобус 305). За повече информация вижте тук.

 

2. Имате ли шоу РУМ където мога да видя какви блиндирани врати ( метални врати ) предлагате?

– Да, разбира се, бихте могли да дойдете в магазина ни на ул. „Цар Симеон №132“ ( вход откъм бул. Христо Ботев ) или в магазина ни ( който също е и офис, и цех ) в Младост 3, ул. „инж. Георги Белов“ 17, ет. 5 ( последна спирка автобус 305 ). За повече информация вижте тук.

 

3. Къде мога да се запозная с цените на блиндирани врати ( метални врати )?

– Цените за блиндирани вратиметални врати ) можете да видите на страницата „Цени” или директно в нашите магазини, информация за тях можете да намерите тук.

 

4. Каква е разликата между метални врати и блиндирани врати?

– Нашите метални врати са направени от тънка ламарина и имат една брава. А, нашите блиндирани врати са направени задължително от двустранна ламарина с дебелина над 1мм и имат две или повече брави.

 

5. Имам апартамент на първият етаж на блок, как бих могъл да се подсигуря срещу крадци?

– Първо е добре да си направите решетки на всички прозорци после си изберете врата с добър клас на заключване ( по възможност да е от тип блиндирани врати )

 

6. Домоуправител съм на блок, дали предлагате метални входни врати, които да спрат крадците срещу набези?

– Да, ние предлагаме интелигентни входни врати управлявани от чип система и заключване по електронен път, без патрони и ключове.

 

7. Поставяте ли метални решетки на прозорци на етажи по-големи от 1-ви етаж?

– Да, поставяме метални решетки на всеки етаж. Когато това касае сигурността на нашите клиенти не правим разлика дали е 1-ви или по-горен етаж, стига това да не застрашава нас и околните.

 

8. С няколко комшии имаме мазета, които доста често са ограбвани от крадци, дали е възможно да се поставят не само метални решетки, но и блиндирани врати ( метални врати ) на тези мазета?

– Първото нещо, което се прави е подмяна на общата врата, за да се игнорира мисълта за кражба. Ако това не помогне или не се стигне до консенсус с другите съседи за смяната на общата врата, тогава се сменят личните врати за мазетата, като е желателно да се постави добър заключващ механизъм. Могат да се поставят и блиндирани врати ( метални врати ), не само врати за мазета.

 

За да научите повече за нашите врати за мазета, метални врати ( блиндирани врати ) – моля проверете:

Начало
Блиндирани Врати
Метални Врати
Врати За Мазета
Входни Врати
Пощенски Кутии За Входове
Решетки