Врати за мазета2018-10-23T20:44:24+00:00

Врати за Мазета

Врати за мазета

Производство на врати за мазета с 25 години опит!

Освен БЛИНДИРАНИ ВРАТИМЕТАЛНИ ВРАТИРЕШЕТКИВХОДНИ ВРАТИ – ние Ви предлагаме и висококачествени ВРАТИ ЗА МАЗЕТА.

Нашите метални врати за мазета, тавани, складови и сервизни помещения се изработват от стоманен лист ламарина с дебелина 1,5mm. Самата ламарина се сгъва на специална цифрова машина и се подсилва от вътрешната страна с допълнителни метални кутии, които се заваряват за нея за да се постигне необходимата здравина. Касата се изработва от метален профил с размер 40/40 1,5mm или винкел с размер L40/40 4mm. Вида на касата се определя при взимане на размера и при съгласуване с клиента.

Всяка врата се изработва по размер, взет от наш екип на място. Всички врати за мазета се монтират на грунд, който предпазва от ръждясване. Вратата може да се монтира с касова брава с 5 ключа. Когато вратата се използва от много хора пример врата към общите мазета и е нужно да се изработят повече на брои ключове за това е желателно да се монтира секретна брава с патрон дръжка/дръжка или топка/дръжка. В цената влиза взимане на размер, доставка и монтаж на металната врата с брава избрана от вас, при необходимост демонтаж на старата каса. Фирмата не извършва довършителни ремонти, като измазване на стени, попълване на фуги получили се в следствие на демонтажа на старата каса. Срока на изпълнение е 4 дни. Ние не взимаме предварително капаро, а стойността се заплаща след монтажа. Цени за нашите блиндирани вратиметални вратирешеткивходни вративрати за мазета са за рамките на град София, а за друго населено място цената се коригира спрямо транспортните разходи.

Подмяна на вашите Врати за Мазета

Обикновено подмяната на вашите стари врати за мазета става поради редица причини, като следните: искате да си осигурите по-голяма сигурност за свотите вещи, огниване на старата врата, разбиване на вратата ви с цел грабеж и т.н.

Независимо от причината, по която собствениците на къщи подменят своите врати за мазета е добре да разберат ползвата от здрава и сигурна метална врата за тяхното помещение (мазе). Лесния начин да си изберете врата от голям асортимент с врати за мазета е като се свържете с фирма Каракашев и Син ЕООД. Ние можем да Ви предложим врати за мазета направени от яка и качествена стомана стомана. Разбира се винаги може да предпочетете да поставите в своето мазе и някоя врата от другите наши видове: БЛИНДИРАНИ ВРАТИМЕТАЛНИ ВРАТИРЕШЕТКИВХОДНИ ВРАТИ

Нашите метални врати за мазета могат лесно да се почистват със стандартните домакински почистващи средства (препарати). За собствениците, които предпочитат по-традиционните врати за мазета фирма Каракашев и Син ЕООД предлага много добри класически врати за мазета (блиндирани врати, метални врати, решетки).

Нашите метални врати за мазета категорично издържат на атмосферни влияния, устойчиви са на корозия, лесни са за отваряне и затваряне с една ръка. Използваме предимно стандартни, но сигурни ключалки и брави, които доставят удобство, защита и идеално заключване.