Блиндирани Врати2018-10-23T20:32:20+00:00

Блиндирани Врати

Блиндирани Врати

Производство на блиндирани врати с 25 години опит!

Най-добрите Блиндирани Врати са при нас!

По-голямата част от домакинствата в България имат нуждата от предприемане на подмяна на старите входни врати на апартаментите, с по-здравите и сигурни – Блиндирани Врати.

В близкото минало качествените блиндирани врати бяха на голяма цена и не всеки можеше да ги закупи. По времето на така нареченото планово строителство на панелни жилищни блокове и кооперации, за входни врати на апартаментите масово се монтираха врати изработени от два слепен пласта шперплат, раздалечени един от друг с хартиена изолация. Тези врати не биха защитили достатъчно добре дома Ви и с голяма лекота биха могли да бъдат разбити от крадци и вандали.

Трябва да се вземе предвид това, че талашитените врати лесно се поддават на атмосферните влияния като влага и вятър, и не биха издържали дълготрайно. Тези врати не са подходящи за входни врати защото лесно поддават на насилствен натиск и не биха могли да топлоизолират достатъчно вашия дом. Затова решението е едно – изберете висококачествени блиндирани врати като ги използвате за ваши входни и всичките Ви проблеми относно изолация на топлината в жилището и здравината на вратата биха се решили лесно и достъпно за всеки.

Фирма „Каракашев и Син” ЕООД предлага блиндирани врати от изключително голяма гама от размери, цветове и цени, с който всеки клиент може да получи желаната врата за своя дом. Ние сме производители на блиндирани врати и затова трябва да знаете, че монтирането на нашите блиндирани врати се извършва от специалистите ни, който ще дойдат лично до вашето жилище да вземат размери за желаната от Вас врата. Като цяло те са лесни за монтаж, подходящи са за всякакъв размер и тип отвори, и за тухлени или бетонни стени. Нашите блиндирани врати са предпочитани както от клиентите на дребно, така също и от големите новопостроени кооперации из цяла България. По наши наблюдения все повече български домакинства, които използват старите дървени (дори и железни) врати, започват да се ориентират към по-доброто решение да си поставят блиндирани врати.

Блиндирани Врати от високо качество

Трябва да знаете, че нашите блиндирани вратиметални вратирешеткивходни вративрати за мазета са от изключително добро качество и е добре всеки един клиент да внимава каква врата си закупува, защото българския пазар е пренаситен с накачествени блиндирани врати. Предполагаме, че всеки от вас иска максимално да защити собственото си жилище и се вълнува от сигурността на близките си!

Нашите блиндирани врати са конструирани от специалисти (дизайнери), които работят по определени технологични и конструктивни модели. Отделя се внимание на вида и качеството на материалите, начина на конструиране, топлинното разширение на металите, спецификата на топлоизолация и подобряване на продължителността на експлоатация.

Нашите блиндирани врати са в пъти по-здрави от слабите талашитени и шперплатови врати. Конструкцията на нашите врати е така създадена, че пантите са трудно достъпни за външен достъп от престъпниците, които искат да влезнат във вашия дом. А отключването им наистина би спряло всеки крадец.

При нашата фирма производителка „Каракашев и Син” ЕООД – ние разполагаме с огромно разнообразие от модели, цветове, характеристики и допълнителни аксесоари за блиндирани врати. Какви блиндирани врати ще изберете за вашето жилище зависи единствено и само от вашите предпочитания и финансови възможности.

През какви тестове преминават висикокачествените Блиндирани Врати

Преди да достигнат до вас висококачествените блиндирани врати трябва да преминат редица тестове за здравина на кострукцията и т.н.

Т.е. в този тест инженерите, които са конструирали дадените блиндирани врати всячески се опитват да счупят и разбият произволно избрани блиндирани врати от една партида врати. Те използват различни инструменти, които би използвал един крадец, желаещ да разбие вратата. От този тест се определя към кой клас на издръжливост относно кражба спадат дадените модели блиндирани врати.

Повечето блиндирани врати се тестват по различни начини, от които целта е да покажат слабите си места и да се измери температурата на която могат да издържат. Един от тези начини е като блиндираните врати са изложени на пожар (огън). Колкото по-малко те могат да горят, толкова повече могат да запазят вашето жилище и следователно ще спаднат в по-висок клас пожароустойчивост.

Т.е. инсталират се блиндирани врати в специална стая, която е доказва шумоизолираността на вратите. Със пускането на специална озвучителна техника в тази стая се измерва шума, който идва отвън и така се определя към кой клас спадат дадените блиндирани врати, които са поставени на този тест. По този начин може да се провери как определени блиндирани врати запазват шума, идващ отвън.

Този тест може да покаже на приблизително колко отворяния могат да издържат дадените блиндирани врати.С помощта на специален вид оборудване се измерва до колко тестваните блиндирани врати са устойчиви на многократно отваряне и затваряне. Но трябва да се знае, че този тест не винаги може да даде прецизни стойности.

Като цяло това са основните тестове за сигурност и дълготрайност на качествените блиндирани врати. Съществуват и други тестове, но горните четири теста са основните.