Как да изберем „своята” блиндирана врата?

З апознайте се с един от най-добрите производители в България на блиндирани врати, решетки, входни врати за апартамент и офис. Ние ще удовлетворим по свой начин Вашите индивидуални изисквания към добрата външна врата. Едно е характерно за нашите метални врати: неподправеното качество на марката Каракашев и Син, имаща повече от 25 години опит на пазара!

Нашите продуктите са еталон за качество, надеждност и иновативност. Те отговарят на всички европейски стандарти с гарантирано високо качество.

Те се изработват от стоманена конструкция, която е допълнително подсилена в областта на пантите и бравата.

Всяка от вратите притежава силно надежна заключваща система, която спомага за повишаване на вашата сигурност.

Касата на всяка врата се състои от метална носеща конструкция и допълнителна прибавена мебелна каса от естествен фурнир и первази.

От двете страни на всяка метална врата се монтират гладки ( без релеф ) фурнировани плоскости. При желание от страна на всеки клиент се фрезоват, като релефа се избира по каталог при взимане на размерите.

Вратите изработени от нас се отличават с несравнимо качество, красота и индивидуален стил.

Блиндираните Метални Врати за жилищни сгради са изработени по технология, осигуряваща максимална сигурност – усилена конструкция с максимално добри топло-, водо- и звукоизолация.

Едно от предимствата на произведените блиндирани врати ( метални врати ) от фирма Каракашев и Син ЕООД е много доброто съотношение цена – качество.

Ние предлагаме добър коефициент на топлоизолация и висока степен на защита срещу взлом.

Ние винаги изпълняваме поетите задължения, спазвайки предварително зададените срокове.

Избирайки нас Вие си гарантирате качествено обслужване, компетентни съвети и персонално отношение без значение от големината на вашият проект.

Благодарение на успешната ни фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и качествен бизнес партньор.